I förra inlägget skrev jag lite om att ha ett driv och tydliga mål i livet, det måste man men man kan inte satsa 100% på allt samtidigt. Det vill säga, det är svårt att satsa allt på träning, att tjäna pengar och att hitta en livskamrat på samma gång. Det man får göra är att prioritera vissa saker och lägga andra på sparlåga. T.ex. fokusera väldigt mycket på att tjäna pengar men kanske inte lägga så mycket tid och energi på att försöka hitta en partner.

Periodiserat Fokus: tjäna pengar

Business och en fleshlight...

För mig som man är det ganska enkelt och nyligen upptäckte jag ett mycket trevligt substitut till handen, lösvaginan fleshlight. På www.fleshlightguiden.se hittade jag massor av bra information så jag slog till och köpte en.

Kostade mindre än vad jag trodde att det skulle göra. Min fleshlight har minst sagt gett mig trevliga stunder.

Modellen jag köpte heter Stamina Training Unit(STU) och syftet med den är att träna sig att hålla länge. Det är INTE lätt alltså, det är massor av små knottror och andra saker där inne som stimulerar från alla håll. Ända sättet att hålla sig någon tid att tala om är att ta pauser, så det är nog bra att jag får träning med den här lösvaginan.

Jag har även haft problem med att hålla mig i verkligheten när jag väl har legat med någon nykter. Som många andra ungkarlar, antar jag, har det mest blivit att jag har haft sex med tjejer när jag har varit full. Problemet med att komma för fort löser sig själv då, snarare blir det ju tvärtom, att det är svårt att komma.

Fokusskifte

Som du kanske kan gissa är mitt fokus just nu inte på att träffa en partner. Allt mitt fokus nu ligger på att tjäna pengar och partnerletande och träning ligger på sparlåga, det betyder dock inte att jag inte tränar alls. Jag tränar 2-3 gånger i veckan nu, i vanliga fall 5. Träffar jag en tjej säger jag ju inte nej, det är bara att jag inte aktivt letar eller tänker på det. Så just nu passar fleshlight mycket bra som ”partner”

Det börjar gå bättre och bättre med min business dock, så snart skiftar nog fokus lite grann och då hamnar förhoppningsvis fleshlighten på hyllan ett tag, vi får se.

Hörs snart igen.